سمعک نامرئی | بررسی دقیق انواع سمعک نامریی

سمعک نامرئی ( به انگلیسی Invisible Hearing Aid ) قابل دید نیست و معمولا  در کانال گوش قرار می گیرد. سمعک ها در اندازه ها ، رنگ ها و اشکال متنوعی در بازار وجود دارند. هر سمعک دارای نقاط قوت و ضعفی است. گاهی اوقات شما بدنبال سمعکی هستید که دیده نشود. سمعک نامرئی یک سمعک بسیرا جدید با هدف خوب شنیدن و دیده نشدن است.

سمعک نامرئی
محل قرار گیری سمعک نامرئی

 سمعک نامرئی :

 سمعک نامرئی

سمعک نامرئی  که به آنها سمعک های II C و یا Invisible in the Canal نیز می گویند، این سمعک ها کوچکترین نوع سمعک های داخل گوشی به شمار می آیند که در عمق کانال گوش (پشت خم دوم ) قرار می گیرند و معمولا برای افت شنوایی ملایم  تا متوسط  تجویز می شوند. این سمعک ها بطور سفارشی برای هر فرد ساخته شده و تمامی اجزای الکترونیکی سمعک، در درون پوسته ای که براساس کانال گوش ساخته می شوند قرار داده می شوند.

مزایای سمعک نامرئی

هنگامیکه شما سمعک نامرئی را می پوشید ، احساس اعتماد به نفس بیشتری می کنید . در این حالت شما مطمئن هستید که اطرافیانتان شما را می بینند و نه کم شنوایی تان را.بسیاری از افراد تمایل ندارند که دیگران از کم شنوایی ها آنها مطلع شود.

سمعک نامرئی کوچکترین نوع وسیله کم شنیداری است و در بجای قرار گرفتن بر روی لاله گوش ( محلی که براحتی قابل رویت است ) در کانال گوش قرار داده می شود. در تصویر بالا محل قرار گیری آن را می بینید.

نوشته پیشنهادی : مراکز نمایندگی سمعک در تهران

معایب سمعک نامرئی :

نباید در اینخصوص حرفی بزنم ؟! . گاهی برای خرید سمعک نامرئی اینقدر مطمعن هستیم که به هیچ وجه نمی خواهیم معایب این نوع سمعک ها را بشنویم. اجازه بدهید بگویم که اگر سمعک نامرئی برای شما مناسب نباشد و شما بدون مشورت با شنوایی شناس و یا با اصرار آن را خریداری کنید کمتر یک هفته آن را دور خواهید انداخت. پس لطفا با دقت این نوشته را ، بخوانید و همچنین سعی کنید حتما طبق توصیه شنوایی شناس خود ، عمل کنید.

1-قیمت بالاتر : سمعک نامرئی به نسبت دیگر انواع سمعکهای دیگر قیمت بالاتری دارند.

2-سمعک نامرئی مناسب افت شنوایی شدید نیست : اگر افت شنوایی ملایم و یا متوسط دارید و دیگر محدودیت های زیر را ندارید در ان صورت می توانید از این سمعک ها استفاده کنید.

برای کودکان و اطفال در حال رشد مناسب نیستند. این سمعک ها متناسب با اندازه کانال گوش توسط شنوایی شناس ساخته می شوند. اندازه کانال گوش اطفال در حال تغییر است پس دائما نیاز به تغییر سمعک خواهید داشت .

3-تعویض سریع تر باتری  : سمعک کوچکتر ، باتری کوچکتر و باتری کوچکتر شارژ کمتر و تعویض زودتر را بدنبال خواهد داشت. احتمالا شما هر 4 روز یکبار نیاز است تا باتری سمعک خود را تعویض کنید

4-زودتر خراب شدن – این سمعکها در عمیق ترین قسمت کانال گوش قرار دارند و  اجزای الکترونیکی و حساس این سمعک همواره در معرض رطوبت، جرم گوش و حرارت بدن قرار می گیرند و این امر باعث می شود که این نوع از سمعکها، زودتر نیاز به تعمیر پیدا کنند.

5-پاک کردن سمعک و گوش – فرد در روز نیاز دارد که چند بار سمعک را از گوش خارج کند و آن را از  جرم گوش پاک کند و کانال گوش خود را تمیز و خشک کند.

فیلم سمعک نامرئی  :

از کجا سمعک نامرئی بخرم ؟

اینکه چه سمعکی بخرید مهم است و اینکه کجا و از چه کسی سمعک بخریم بسیار مهمتر. سمعک باید توسط شنوایی شناس تجویز ف تنطیم و ساخته شود. شنوایی شناس باید در این زمینه متبحر و با تجربه باشد ، در غیر این صورت فرد دریافت کننده سمعک از تمام فواید این سمعک ها بهره نخواهد برد. در اینجا لیستی از شنوایی شناسان با تجربه سراسر کشور را گرد آورده ایم . این لیست می تواند در امتخاب شنوایی شناس به شما کمک کند.

 
 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *