برای لکنت به چه دکتری مراجعه کنیم ؟

برای درمان لکنت زبان به چه دکتری مراجعه کنیم

در این نوشته به شما پاسخ خواهیم داد که برای لکنت به چه دکتری مراجعه کنیم ؟ یا متخصص لکنت زبان کیست ؟ برای پاسخ به این سوال باید ماهیت لکنت را بشناسیم.

لکنت زبان یک اختلال گفتاری است که در آن فرد علی رغم اینکه می داند چه می خواهد بگوید، به یکباره خود در حال تکرار ، قفل یا کشیدگویی صداها می بینید.

این مشکل گفتاری ، برای بسیاری از افراد در سنین 2 تا 4 سالگی به یکباره دیده می شود. درمان این اختلال بسیار تابع زمان مراجعه به متخصص است. به نحوی که هر چه قدر کودک سریع تر مراجعه کند درمان سریع تر و کامل تری پیدا می کند.

در ابتدا کودک از لکنت خود اطلاعی ندارد ولی به مرور در صورت عدم درمان به لکنت ، احساسات منفی ،ترس از صحبت کردن و کاهش اعتماد به نفس نیز اضافه می شود.

برای درمان لکنت به چه دکتری مراجعه کنیم؟

در بالا گفتیم که لکنت زبان یک اختلال گفتاری است. بنابراین متخصص درمان لکنت زبان، گفتاردرمانگر است.

گفتاردرمانی یکی از رشته های علوم پزشکی است که به فارغ التحصیلان آن آسیب شناس گفتار و زبان یا گفتاردرمانگر می گویند. تخصص گفتاردرمانگر ارزیابی و درمان اختلالات گفتار و زبان در کودکان و بزرگسالان است.

اگر قصد حضور در کلینیک گفتار درمانی را دارید می توانید از طریق لینک زیر به آدرس و شماره تلفن هر متخصص گفتاردرمانی را پیدا کنید. دقت داشته باشید که بغیر گفتاردرمانگر هیچ متخصص یا فوق تخصص لکنت زبانی نداریم.

مراکز گفتار درمانی به تفکیک شهر

همچنین شما می توانید ویزیت خود را با بهترین متخصصان گفتاردرمانی از طریق آنلاین یا راه دور انجام بدهید که بسیار موثر است.

درخواست رزرو نوبت گفتاردرمانی آنلاین

توصیه هایی برای رعایت در خانه ( والدین )

ما قبلا در نوشته درمان لکنت زبان کودکان و نوشته درمان لکنت بزرگسالان بصورت مفصل درباره راهکارهایی درمانی لکنت زبان صحبت کردیم. نوشته امروز در پاسخ به سوال : برای لکنت به چه دکتری مراجعه کنیم ؟ انتشار داده شده است و قصد نداریم دوباره تمام آن نوشته ها را تکرار کنیم. اما بصورت مختصر چند توصیه را ذکر می کنیم.

  • بخاطر لکنت فرزندتان را سرزنش نکنید
  • از بکار بردن توصیه های مانند نفس بکش ، آروم تر حرف بزن ، مکث کند بپرهیزید.
  • در هنگام صحبت کردن به او نگاه کنید و تماس چشمی را با او حفظ کنید.
  • وسط صحبت او نپرید و کلمات و یا جملات را برایش کامل نکنید اجازه بدهید تا خودش صحبت کند.
  • با بصورت شمرده و با سرعت پایین صحبت کنید.
  • هر عامل استرس زا برای کودک را درخانه حذف کنید
  • برای مدتی او را به کلاس های زبان انگلیسی یا قرآن نفرستید.
  • زمانهایی را برای خود و فرزندتان اختصاص دهید.
  • برای مدتی بازی های غیرگفتاری را بیشتر کنید.
  • جلسات گفتار درمانی را برای او شروع کنید.

[ نوشته پیشنهادی : غذاهای مفید و مضر برای درمان لکنت ]

متخصص گفتار درمانی چه کمکی به ما می کند؟

آسیب شناس گفتار و زبان ( گفتار درمانگر ) در ابتدا با مشاهده و ارزیابی وضعیت گفتاری فرد دارای لکنت و محیط خانواده، سعی در فراهم کردن محیط ایده آل برای درمان می کند.

اگر فرد در هماهنگی گفتار و تنفس مشکل داشت با آموزش تمریناتی به او در این مهم کمک می کند. سپس سعی در آموزش شیوه ای می کند که فرد دارای لکنت زبان در آن کمترین گرفتگی را داشته باشد.

تکنیک هایی بسیار متفاوتی برای روان و راحت حرف زدن وجود دارند. اینکه چه تکنیکی و چه شیوه ای برای فرد مفید است براساس شدت و نوع لکنت و توسط گفتاردرمانگر مشخص می شود.

تکنیک های گفتار درمانی عین سادگی در درمان لکنت زبان بسیار موثر هستند.  اولین وظیفه آسیب شناس گفتار و زبان این است که بهترین شیوه و تکنیکهای درمانی را متناسب با وضعیت کودک و بزرگسال طرح ریزی کند.

در این نوشته سعی کردیم به سوال شما درباره متخصص لکنت زبان کودکان و بزرگسالان پاسخ بدهیم. دقت داشته باشید که بغیر گفتاردرمانگر هیچ متخصص یا فوق تخصص لکنت زبانی نداریم. امیدوارم به سوال شما پاسخ داده باشیم یا این حال اگر سوالی دارید میتوانید از طریق اینستاگرام گفتاردرمانی آنلاین از ما بپرسید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *