عاقبت کودکان اوتیسم در بزرگسالی

کودکان اتیسم در بزرگسالی چه عاقبتی داشتند

برای فهمیدن عاقبت کودکان اوتیسم در بزرگسالی باید زمان زیادی از شناخت اتیسم گذشته باشد. در سال 1943 (کمتر صد سال پیش ) اولین کودک دارای اتیسم تشخیص داده شد. چون زمان زیادی از شناسایی و تشخیص اتیسم نگذشته اطلاعات ما هنوز نیاز به تکمیل شدن دارد. با این حال در این نوشته درباره نتایج آخرین تحقیقاتی که وضعیت افراد بزرگسال اتیسم را نشان داده اند صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

عاقبت کودکان اتیسم در بزرگسالی

دونالد تریپلت اولین کسی بود که تشخیص اتیسم گرفت.

دونالد تریپلت توانست در بانک مشغول به کار شود.

عاقبت کودکان اوتیسم در بزرگسالی چه می شود؟

براساس شدت اتیسم ، زمان شروع برنامه های آموزشی و توانبخشی و حمایت والدین و جامعه شرایط و عاقبت کودک اتیسم در بزرگسالی می تواند متفاوت باشد. این را می دانیم که کودکانی که شدت اتیسم آنها بیشتر است یا دیرتر تشخیص یا توانبخشی دریافت کرده اند در بزرگسالی در ادامه تحصیل و داشتن زندگی مستقل شانس کمتری داشتند.

عوامل موثر بر تعیین وضعیت کودک اتیسم در بزرگسالی :

  • شدت اتیسم
  • زمان تشخیص
  • زمان شروع برنامه آموزشی و توانبخشی
  • میزان آگاهی والدین و حمایت آنها
  • میزان آگاهی جامعه از اتیسم و پذیرش آن

با این حال افراد اتیسم در بزرگسالی معمولا شدت مشکلاتشان کمتر می شود. توانایی تطابق بیشتری با جامعه پیدا می کنند و اگر حمایت شوند استعداد و توانایی آنها کشف می شود. بعدها متناسب با استعداد خود ، وظیفه یا شغلی را پیدا می کنند.

فرد بزرگسالی دارای اتیسمی را می شناسم که به دلیل توانایی بالای او در مهارتهای بینایی اش در یک شرکت برنامه نویسی بزرگ استخدام شده تا کدهای اشتباه را به سرعت تشخیص بدهد.

آمار ها در مورد شرایط کودکان طیف اتیسم در بزرگسالی چه می گوید؟

مطالعه ای نشان داده که نیمی از کودکان دارای اتیسم در بزرگسالی همچنان در خانه زندگی می کنند. حدود 1/3 کودکان اتیسم تا دانشگاه پیش می رفتند و حدود نیمی از انها در کمتر از 6 سال پس از پایان تحصیلات توانستند شغلی پیدا کنند. این تحقیق همینطور نشان داده که کمتر از 14 از این افراد در یک رابطه عاطفی طولانی مدت باقی می مانند.

این آمار قطعا هر سال بهتر می شود. چرا که میزان آگاهی جامعه از اتیسم بالاتر رفته است. تشخیص اتیسم سریع تر انجام می شود. کیفیت برنامه های آموزشی ( گفتار درمانی ، کاردرمانی ، روانشناسی ) برای کودکان اتیسم بالاتر رفته است.

نوشته پیشنهادی : ایا کودکان اوتیسم خوب میشوند؟

انجمن های اتیسم در جوامع فعال تر شده اند و آنها در تلاش هستند تا دولت ها را ملزم به تصویب قوانینی در جهت حمایت از افراد دارای اتیسم کنند. در کشور ما هم انجمن اتیسم در زمینه فعالیت می کند که تاکنون کارنامه قابل قبولی داشته است.

مال این را می دانیم که سازمان ها در قوانین جدید ملزم به استخدام افراد با نیاز های ویژه هستند. که این خود به زندگی مستقل آنها در بزرگسالی کمک شایانی می کند.

برای بهبود کیفیت زندگی افراد دارای اتیسم در بزرگسالی از چه کسانی می توانیم کمک بگیریم ؟

بسیاری از ما نگران عاقبت فرزند دارای اتیسم خود در بزرگسالی هستیم. اما برای ساخت آینده آنها امروز چه می توانیم بکنیم؟

شروع به هنگام برنامه توانبخشی و آموزشی : از انجاییکه بیشترین رشد مغز در خردسالی رخ می دهد. ضروری است که از سن پایین برنامه توانبخشی فرزند خود را شروع کنیم.

متخصص گفتار درمانی برای بهبود ارتباط ، بهبود مهارتهای کلامی افراد دارای اتیسم نقش کلیدی را ایفا می کند. در ابتدا تمرکز گفتاردرمانگر بر بهبود ارتباط کودک است. اینکه اگر درخواستی دارد حتی بصورت غیر کلامی بتواند بیان کند. به مرور به او کمک می کند تا از کلمات و جملات به شکل هدفمند استفاده کند. در سطوح پیشرفته گفتاردرمانگر به او کمک می کند تا مهارتهای ارتباطی او بهبود پیدا کند.

گفتار درمانگر به او کمک می کند تا بتواند در بزرگسالی راحت تر مکالمات خود را شروع یا پایان دهد. بر یک موضوع تمرکز داشته باشد و از جهات مختلف به آن موضوع بپردازد. همچنین بهبود مهارتهای اجتماعی و دوست یابی نیز بخشی از وظایف گفتاردرمانگر است.

لیست متخصص های گفتار درمانی معتبر به تفکیک شهر

متخصص کاردرمانی هم از جنبه حرکتی ، هم از جنبه حسی و شناختی نقش کلیدی در برنامه های توانبخشی کودکان دارای اتیسم ایفا می کند. بسیاری از مشکلات حسی کودک با کاردرمانی بهبود پیدا می کنند. کاردرمانگر به استقلال بیشتر کودک دارای اتیسم در بزرگسالی کمک می کند.

فهرست متخصص های کاردرمانی معتبر به تفکیک شهر

جمع بندی :

در این نوشته سعی کردیم به زبان ساده درباره عاقبت کودکان اتیسم در بزرگسالی صحبت کنیم. گفتیم اطلاعات بیشتری برای قضاوت دقیق در این زمینه نیاز داریم. با این حال می دانیم که کودکانی که سریع تر تشخیص دریافت کرده اند و برنامه توانبخشی دریافت کردند در بزرگسالی بهتر عمل می کردند.

گفتیم که به طور معمول افراد در بزرگسالی شدت برخی از مشکلاتشان کمتر می شود. توصیه می شود که والدین افراد دارای اتیسم از سن 14 تا 16 سالگی یک مهارت متناسب با استعداد و علاقه او به او آموزش دهند. او را تشویق کنند تا در یک مهارت فعالیت بیشتری داشته باشد. این قطعا می تواند به استقلال و حضور آنها در جامعه کمک بیشتری کند.

در ادامه لیستی از متخصص های کارامد در زمینه اتیسم را معرفی کرده ایم. گفتیم که هر چه کودکان در سنین پایین تری برنامه توانبخشی را دریافت کنند در بزرگسالی در تطابق با شرایط جامعه بهتر عمل می کنند.

سعی کردیم در این نوشته به سوال و دغدغه شما برای بزرگسالی کودک دارای اتیسم پاسخ داده باشیم. با این حال اگر سوال دیگری دارید حتما در بخش نظرات حتما مطرح کنید.

برخی از منابع :

healio

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *